Η εταιρία Minimax Consulting

  Η εταιρεία  ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ & ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ  ΙΚΕ  » με διακριτικό τίτλο  Minimax Consulting  δημιουργήθηκε με όραμα να προσφέρει στους πελάτες της ένα  αξιόπιστο , αποτελεσματικό και ολοκληρωμένο πλαίσιο επιχειρηματικών λύσεων :

  • Η ύπαρξη αποτελεσματικής στρατηγικής χρηματοδοτήσεων και ενίσχυσης της ρευστότητας αποτελεί , ιδιαίτερα στις σημερινές συνθήκες , απαραίτητη προϋπόθεση βιωσιμότητας και ανάπτυξης .
  • Επίσης η χάραξη στρατηγικού σχεδίου  και η υλοποίηση νέων επενδύσεων , εξασφαλίζουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και την απαραίτητη δυναμική ανάπτυξης .
Σύμβουλοι επιχειρήσεων στην Πάτρα

  Τα στελέχη της διαθέτουν επιστημονική κατάρτιση, μακροχρόνια εμπειρία σε καίριες θέσεις στον τραπεζικό τομέα και στο χώρο της συμβουλευτικής των επιχειρήσεων και χρησιμοποιούν δοκιμασμένη μεθοδολογία και εργαλεία για την υποστήριξη των πελατών .

Την ομάδα των στελεχών επικουρούν εξωτερικοί συνεργάτες της εταιρείας όπως  νομικοί , μηχανικοί , γεωτεχνικοί , ειδικοί μηχανοργάνωσης και πιστοποίησης ποιότητας  με αναγνωρισμένη  αξιοπιστία και εμπειρία , με σκοπό την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων  στους πελάτες μας .

Γιατί να επιλέξετε την Minimax  Consulting  ως χρηματοοικονομικό σύμβουλο;

Είμαστε εδώ και συμβάλουμε ώστε να κάνετε την αρχή για μια δυναμική επανέναρξη , ή για να αποκτήσετε πρόσθετη ασφάλεια στα αποφασιστικά σας βήματα

σύμβουλοι επιχειρήσεων και χρηματοδοτήσεων
  • Είμαστε δίπλα σας για να σας στηρίξουμε και να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση.
  • Τα στελέχη μας διαθέτουν επιστημονική κατάρτιση και  μακροχρόνια εμπειρία , προτείνοντας  εξειδικευμένες λύσεις προσαρμοσμένες στην επιχείρηση σας .
  • Προσφέρουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες μόνο στα θεματικά αντικείμενα που διαθέτουμε εξειδίκευση και δεσμευόμαστε για την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών μας .
  • Επιδιώκουμε σχέσεις ειλικρίνειας και εντιμότητας , συμφωνούμε  μαζί σας από την αρχή  το ζητούμενο αποτέλεσμα και τον τρόπο που θα το πετύχουμε .
  •  Η δουλειά μας είναι να δίνουμε αξία στους δικούς σας στόχους.